Bizning mahsulotimiz

Ishlab chiqarish jarayoni

  • 1
    Xom ashyoni qabul qilib olish
  • 2
    Saralangan sabzavotlarni changdan tozalab, yuvadilar
  • 3
    Inspeksiya (sifatsiz mevalarni olib tashlash)
  • 4
    Sabzavotlar maydalashga yuboriladi
  • 5
    Hot (Cold) break dastlabki isitish
  • Protirka (tripleks) 1,2; 0,8; 06 mm li elakli katakchalarni artib tozalash
    6
  • Qirg'ichdan o'tkazilgan massa qaynatiladi
    7
  • Keyin sabzavot massasi qadoqlanadi
    8
  • Saqlash
    9
  • 1
    Xom ashyoni qabul qilib olish
  • 2
    Saralangan sabzavotlarni changdan tozalab, yuvadilar
  • 3
    Kalibrlash - aniq bir o'lchamga keltirish
  • 4
    Inspeksiya (sifatsiz mevalar, meva bandlari, gul o'rinlarini olib tashlash)
  • 5
    Ivitish
  • Ko'katlar va bankalarni tayyorlash
    6
  • Vityajka - gazni so'rib oluvchi qurilmani tayyorlash
    7
  • Xom ashyoni bankalarga joylashtirish va to'ldirish
    8
  • Tiqinlash va pasterizatsiya qilish
    9
  • 1
    Xom ashyoni qabul qilib olish
  • 2
    Yuvish (tozalab yuvish)
  • 3
    Inspeksiya (sifatsiz mevalar)
  • 4
    Maydalash
  • 5
    Presslash
  • Dastlabki ishlov berish
    6
  • Ultrafiltrlash
    7
  • Obdan qaynatib pishirish va qadoqlash
    8
  • Saqlash
    9